Ta strona używa cookie. Informacje o tym w jakich celach pliki cookie są używane znajdziesz w Polityce Prywatności.
W przeglądarce internetowej możesz określić warunki przechowywania i dostępu do cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od 25 maja 2018 roku obowiązuje Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. oraz dyrektywy 95/46/WE ("RODO"). W związku z tym chcielibyśmy poinformować o przetwarzaniu Twoich danych oraz zasadach, na jakich odbywa się to po dniu 25 maja 2018 roku. Szczegóły znajdują się tutaj.

Zamknij
  

Sukces „Fermentu” podczas konferencji „YOUTH AND PROGRESS OF BIOLOGY”18.04.2019 09:05

W dniach 9-11 kwietnia br. na Uniwersytecie I. Franki we Lwowie na Wydziale Biologicznym odbyła się międzynarodowa konferencja „YOUTH AND PROGRESS OF BIOLOGY” dedicated to the 135th anniversary of J. Parnas. W konferencji wzięli również udział studenci SKN Technologów Żywności „FERMENT” wraz z opiekunami dr hab. inż., prof. UR Agatą Znamirowską i dr Maciejem Kluzem. Podczas konferencji zaprezentowano 7 doniesień konferencyjnych w formie referatów i posterów. Studentka naszego koła Wiktoria Litwa (opiekun dr hab. inż., prof. UR Małgorzata Dżugan) zajęła 3 miejsce w konkursie na najlepszy poster pt. „Antioxidant activity and content of phenolic compounds in green walnuts (Juglans regia L.)”.

Nasi partnerzy

Tweety na temat @UR_Rzeszow