Ta strona używa cookie. Informacje o tym w jakich celach pliki cookie są używane znajdziesz w Polityce Prywatności.
W przeglądarce internetowej możesz określić warunki przechowywania i dostępu do cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.  
Zamknij

I etap 3-letniego projektu „Szkoła profesjonalnych kompetencji zawodowych”28.06.2017 17:58

I etap 3-letniego projektu „Szkoła profesjonalnych kompetencji zawodowych”

Wręczeniem certyfikatów 7 uczniom  Technikum Gastronomicznego w Sokołowie  zakończył się pierwszy etap 3-letniego projektu „Szkoła profesjonalnych kompetencji zawodowych” współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego Priorytet IX „Jakość edukacji i kompetencji w regionie”, działanie nr.9.4 - Poprawa jakości kształcenia zawodowego, w którego realizacji uczestniczyli ze strony Wydziału Biologiczno-Rolniczego pracownicy Katedry Chemii i Toksykologii Żywności- dr hab. inż. prof. UR M. Dżugan, dr A.Pasternakiewicz oraz mgr inż. M.Wesołowska.

W ramach realizacji projektu (kwiecień-maj) odbyło się 28 godzin zajęć z zakresu chemii żywności i technologii żywienia, w tym wykłady i zajęcia laboratoryjne. Kolejny etap projektu ruszy już we wrześniu.

Nasi partnerzy

Tweety na temat @UR_Rzeszow