Ta strona używa cookie. Informacje o tym w jakich celach pliki cookie są używane znajdziesz w Polityce Prywatności.
W przeglądarce internetowej możesz określić warunki przechowywania i dostępu do cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od 25 maja 2018 roku obowiązuje Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. oraz dyrektywy 95/46/WE ("RODO"). W związku z tym chcielibyśmy poinformować o przetwarzaniu Twoich danych oraz zasadach, na jakich odbywa się to po dniu 25 maja 2018 roku. Szczegóły znajdują się tutaj.

Zamknij
  

PROBLEMATYKA BADAWCZA REALIZOWANA W KATEDRZE

  • Wpływ genotypu oraz systemu chowu na jakość jaj spożywczych
  • Wpływ czasu i warunków przechowywania na cechy funkcjonalne jaj spożywczych
  • Ocena jakości jaj wzbogaconych w kwasy omega-3 i witaminy lipofilne
  • Ocena jakości tuszek oraz cech fizyko-chemicznych i sensorycznych mięsa drobiowego
  • Wpływ metod utrwalania na jakość mięsa drobiowego
  • Wpływ warunków utrzymania na wyniki produkcyjne i dobrostan zwierząt gospodarskich
  • Wpływ warunków utrzymania oraz postępowania przedubojowego na jakość surowców zwierzęcych
  • Wykorzystanie koni dla poprawy efektywności gospodarstw rolnych na terenie Bieszczadów

Nasi partnerzy

Tweety na temat @UR_Rzeszow