Ta strona używa cookie. Informacje o tym w jakich celach pliki cookie są używane znajdziesz w Polityce Prywatności.
W przeglądarce internetowej możesz określić warunki przechowywania i dostępu do cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od 25 maja 2018 roku obowiązuje Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. oraz dyrektywy 95/46/WE ("RODO"). W związku z tym chcielibyśmy poinformować o przetwarzaniu Twoich danych oraz zasadach, na jakich odbywa się to po dniu 25 maja 2018 roku. Szczegóły znajdują się tutaj.

Zamknij
  

Kontynuacja cyklu wykładów otwartych "Jakość żywności -Świadome odżywianie"05.03.2020 18:53

W dniu 19 marca o godz. 15. w sali 108 (bud. D9) odbędzie się  wykład otwarty  dra hab. inż. Piotra Kuźniara nt. Instrumentalne metody oceny tekstury żywności.
 
Zachęcamy do uczestnictwa w tym oraz kolejnych wykładach (szczegóły w załączniku).
 
Podkarpacki Oddział PTTŻ
Pliki do pobrania:

Nasi partnerzy

Tweety na temat @UR_Rzeszow