Ta strona używa cookie. Informacje o tym w jakich celach pliki cookie są używane znajdziesz w Polityce Prywatności.
W przeglądarce internetowej możesz określić warunki przechowywania i dostępu do cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od 25 maja 2018 roku obowiązuje Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. oraz dyrektywy 95/46/WE ("RODO"). W związku z tym chcielibyśmy poinformować o przetwarzaniu Twoich danych oraz zasadach, na jakich odbywa się to po dniu 25 maja 2018 roku. Szczegóły znajdują się tutaj.  
Zamknij

Zakończenie 3-letniego projektu „Szkoła profesjonalnych kompetencji zawodowych”03.10.2018 15:41

20 września br. w Katedrze Chemii i Toksykologii Żywności wręczeniem certyfikatów potwierdzających zdobytą wiedzę i umiejętności zakończył się 3-letni projekt „Szkoła profesjonalnych kompetencji zawodowych” współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego Priorytet IX „Jakość edukacji i kompetencji w regionie”, Działanie nr.9.4 - Poprawa jakości kształcenia zawodowego. W każdej z trzech edycji projektu grupa 7 uczniów z Technikum Żywienia i Usług Gastronomicznych w Sokołowie Małopolskim czynnie uczestniczyła w zajęciach laboratoryjnych i wykładach z chemii żywności (33 godz./edycję) przeprowadzonych przez dr hab. inż., prof. UR Małgorzatę Dżugan, dr Annę Pasternakiewicz i dr inż. Monikę Tomczyk w laboratoriach Katedry. Mamy nadzieję, że kompetencje zdobyte przez uczniów podczas zajęć na naszym Wydziale przełożą się na ich wysokie wyniki maturalne, a dobre wspomnienia z pobytu zachęcą młodzież tej szkoły do podjęcia studiów w naszym ośrodku. 

Nasi partnerzy

Tweety na temat @UR_Rzeszow