Ta strona używa cookie. Informacje o tym w jakich celach pliki cookie są używane znajdziesz w Polityce Prywatności.
W przeglądarce internetowej możesz określić warunki przechowywania i dostępu do cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od 25 maja 2018 roku obowiązuje Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. oraz dyrektywy 95/46/WE ("RODO"). W związku z tym chcielibyśmy poinformować o przetwarzaniu Twoich danych oraz zasadach, na jakich odbywa się to po dniu 25 maja 2018 roku. Szczegóły znajdują się tutaj.

Zamknij
  

Współpraca naukowa z Chinami w zakresie Technologii Grzybów Jadalnych25.07.2018 11:06

Wydział Biologiczno-Rolniczy UR realizuje międzynarodowy projekt we współpracy z instytucjami z Chin: Tianjin Engineering Center of Edible Fungi (TECEF) i DucVex Technology(Tianjin) Co., Ltd (DucVex Tech).

W tej sprawie JM Rektor prof. dr hab. Sylwester Czopek podpisał porozumienie o współpracy. Celem projektu jest utworzenie Instytutu Naukowego, który będzie prowadził badania nad hodowlą i przetwórstwem grzybów jadalnych.

Pliki do pobrania:

Nasi partnerzy

Tweety na temat @UR_Rzeszow