Ta strona używa cookie. Informacje o tym w jakich celach pliki cookie są używane znajdziesz w Polityce Prywatności.
W przeglądarce internetowej możesz określić warunki przechowywania i dostępu do cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.  
Zamknij

Godziny otwarcia biura projektu i regulamin rekrutacji do projektu dla kierunku Technologia Żywności23.01.2018 10:33

Szanowni Studenci kierunku TŻiŻC,

 

Informujemy, że Biuro Projektu w czasie I edycji  rekrutacji, tj.  22-30 stycznia 2018 r.  

(dla TZiZC  III rok I st. stacj. i niestacj.)

będzie czynne w godzinach 11.00-14.00.

 

Zapraszamy do udziału w projekcie!

 

 

Projekt pt. „Rozwój kompetencji zawodowych studentów Uniwersytetu Rzeszowskiego w obszarze technologii żywności i żywienia człowieka”, współfinansowanym ze środków Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój, w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego.

Nasi partnerzy

Tweety na temat @UR_Rzeszow