Ta strona używa cookie. Informacje o tym w jakich celach pliki cookie są używane znajdziesz w Polityce Prywatności.
W przeglądarce internetowej możesz określić warunki przechowywania i dostępu do cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.  
Zamknij

Rozwój kompetencji zawodowych studentów Uniwersytetu Rzeszowskiego w obszarze technologii żywności i żywienia człowieka - REKRUTACJA17.01.2018 14:17

 

 

Szanowni Studenci kierunku TZiZC,

 

Zapraszamy do udziału w projekcie „Rozwój kompetencji zawodowych studentów Uniwersytetu Rzeszowskiego w obszarze technologii żywności i żywienia człowieka”, współfinansowanym ze środków Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój, w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego.

 

Udział w projekcie obejmuje:

BEZPŁATNE szkolenia certyfikowane, warsztaty z pracodawcą, wizyty studyjne oraz  PŁATNE 3 miesięczne STAŻE.

 

I edycja rekrutacji     22-30 stycznia 2018 r.     dla TZiZC  III rok I st. stacj. i niestacj. 
Biuro Projektu podczas rekrutacji będzie czynne w godzinach 11:00-14:00.

 

II edycja rekrutacji        5-9 marca 2018 r.         dla TZiZC I rok II st. stacj. i niestacj.

 

Szczegółowe informacje dot. udziału w projekcie w prezentacji.

 

Regulamin rekrutacji i uczestnictwa w projekcie oraz formularz zgłoszeniowy będą zamieszczone już w wkrótce.

 

Biuro Projektu:   Dziekanat - Dworek pok. 101   (ul. Ćwiklińskiej 1 w Rzeszowie).

e-mail: projekt2wbr@ur.edu.pl

 

Termin realizacji projektu:   1 II 2018 – 31 X 2019

Wartość projektu:   1 145 070 zł

 

Nasi partnerzy

Tweety na temat @UR_Rzeszow