Ta strona używa cookie. Informacje o tym w jakich celach pliki cookie są używane znajdziesz w Polityce Prywatności.
W przeglądarce internetowej możesz określić warunki przechowywania i dostępu do cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od 25 maja 2018 roku obowiązuje Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. oraz dyrektywy 95/46/WE ("RODO"). W związku z tym chcielibyśmy poinformować o przetwarzaniu Twoich danych oraz zasadach, na jakich odbywa się to po dniu 25 maja 2018 roku. Szczegóły znajdują się tutaj.

Zamknij
  

Katedra Inżynierii Produkcji Rolno-Spożywczej03.01.2017 12:10

Współpraca w zakresie:

a)      badania/analizy:

- badania właściwości reologicznych i teksturometrycznych surowców i produktów spożywczych

- testy przechowalnicze płynnych surowców i produktów spożywczych

- ocena właściwości mechanicznych i chemicznych wybranych warzyw i owoców miękkich

b)      opracowania:

- opracowanie innowacyjnych nawozów na bazie alternatywnego źródła surowca

 

Nasi partnerzy

Tweety na temat @UR_Rzeszow